URK!-Gerda en partner Klaas verwelkomen dochter

Op 26 januari 2023 is Gerda Keuter eindelijk moeder geworden van haar eerste dochtertje. Eerder dit jaar beviel ook tweelingzus Mathilde van haar eerste kindje. 

URK!-Gerda en partner Klaas

'Het is gebeurd !! Het is zo ver !!', schrijven de trotse ouders op vrijdagochtend op Instagram. 'Zo lang hebben we geprobeerd. Zo lang hebben we gewacht. En dan eindelijk is het zo ver. Eindelijk kunnen we haar schoonheid met jullie delen.' 

En dat doen Klaas en Gerda. Ze plaatsen een foto van het kleine meisje dat op 26 januari is geboren. De kleine meid heet Mathilde Lydia Romkes en luistert naar de naam Maily. 'Het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb, maar dan ben ik misschien ook een beetje partijdig', wordt er door Gerda bijgeschreven.   

Zware tocht

Ze vervolgen: 'Maily Romkes is met onvoorwaardelijke liefde in ons midden gekomen en wij gaan er voor zorgen dat ze een mooi en voorspoedig leven mag gaan leven. Het was een hele lange en zware tocht en daarom en vreselijk groot applaus voor Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen voor de onwijs goede zorgen ik had het me niet beter kunnen voorstellen 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻'

Geheimpje vertellen 

'We hebben het geheim moeten houden. Maar eindelijk mogen we het vertellen! Baby Romkes is onderweg! ?', schreef Gerda begin juli bij een foto van een klein shirtje met daarop 'my dad rocks' geschreven. Ook de zwangerschapstest en de echofoto lagen ernaast. In september maakte de twee bekend in verwachting te zijn van een meisje.  

Zus Mathilde 

Bij Gerda duurde het zwanger worden wat langer dan bij haar zus Mathilde. Bij Mathilde kwam de zwangerschap als een flinke verrassing. 'Het is voor iedereen een heel grote verrassing. Voor mij al helemaal, want het lag niet op mijn route om zwanger te worden. Wat er is, dat zit er. Daar kom je niet vanaf', aldus Mathilde Aan De Telegraaf in maart. 'Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden', geeft Keuter eerlijk toe. De twee gaven hun relatie een kans, maar helaas kwam de breuk toch snel na de geboorte van hun zoon.

Tegelijkertijd zwanger

Vier maanden nadat bekend werd dat Mathilde een kindje verwachte, maakte ook Gerda bekend zwanger te zijn van vriend Klaas. Waar Mathilde een jongetje op de wereld heeft gezet, mocht Gerda een meisje verwelkomen. 'Als je 2 jaar geleden had gezegd dat we in een korte tijd samen zwanger zouden zijn hadden we je natuurlijk niet geloofd. Mooi en bijzonder dat wij dit samen zo mee mogen maken ❤', schreven de zussen een aantal dagen voor de bevalling van Mathilde op Instagram. 

Bron: Instagram | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.