Update: vrouw Dennis Weening mag Indonesisch ziekenhuis verlaten

Door Redactie
Update: vrouw Dennis Weening mag Indonesisch ziekenhuis verlaten

Stella, de vrouw van presentator Dennis Weening, mag na een ziekenhuisopname in Indonesië weer naar huis. Ze deelt het goede nieuws maandag op Instagram.

'Yes ik mag naar huis!!!! Met pijnstillers (extra sterke) en een brace om m'n rug voor het lopen en zitten wanneer dat moet. Halleluja voor business class, kan ik lekker liggen en slapen', zo schrijft Stella.

Hernia

Zondag werd duidelijk dat de reis naar Indonesië anders uitpakte dan gedacht. Stella liep een 'verschrikkelijke' hernia op na een bergwandeling op het eiland Bali. 'Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen', zo meldde Dennis. Stella deelde uitgebreid beelden van haar opname in het ziekenhuis via Instagram. Ook bedankte ze iedereen voor alle 'lieve berichtjes'.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.