Uitbrakken? Je kunt vanaf vandaag naar een 24-uurs bioscoop

Door Redactie
Uitbrakken? Je kunt vanaf vandaag naar een 24-uurs bioscoop

Thuis kun je natuurlijk makkelijk dag en nacht films kijken, maar voor het echte gevoel is een bioscoop altijd net wat leuker. Vanaf vandaag kun je dan ook 's nachts naar de film! Pathé Schouwburgplein in Rotterdam is vanaf 1 t/m 5 januari 24 uur per dag open. Perfect om lekker in uit te brakken.

Bioscoop

"Een bezoek aan de bioscoop maakt van een gewone dag een bijzondere dag. En nu dus ook een bijzondere nacht”, meent Doron Kurz, topman van bioscoopketen Pathé.

Het is voor het eerst dat een bioscoop in Nederland een paar dagen lang 24 uur achtereen geopend is. Het gaat hierbij wel om een pilot om te testen of er in Nederland behoefte is om ook 's nachts films in de bioscoop te kunnen zien.

Films

Naast populaire films uit het huidige aanbod, zoals Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Bohemian Rhapsody, de meest succesvolle film van 2018, toont de bioscoop ook de drie best bezochte films bij Pathé Schouwburgplein. Zo kunnen fans Avengers Infinity War, Black Panther en Mission: Impossible - Fallout in 3D weer op het witte doek bewonderen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP