• Pikant
  • Liefde
  • Samantha de Jong

Uit de kleren: Samantha de Jong deelt naaktfoto met nieuwe vriend

Door Redactie
Uit de kleren: Samantha de Jong deelt naaktfoto met nieuwe vriend

Samantha de Jong was er een paar maanden geleden nog van overtuigd dat ze in het huwelijksbootje zou stappen met Gerrit Meerts. Maar het liep anders, en nu is ze sinds februari gelukkig met haar vriend Gelmore. Ze deelt veel van haar liefdesgeluk en laat daarbij weinig aan de verbeelding over.

Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde vorige week nog met een enorme tattoo. Die zijn duidelijk te zien op de pikante foto die de voormalig realityster deelt met haar Instagramvolgers. Samantha en haar vriend hebben geen kleren aan en geven elkaar een zoen. 'Dikke kus van ons,' schrijft ze erbij.

Steun en toeverlaat

Barbie maakte haar nieuwe relatie begin februari bekend. 'Mijn steun en toeverlaat!!,' schrijft ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. 'Lang gewacht en daar ben je eindelijk.' Ook laat Samantha weten al van haar nieuwe vriend te houden. Ze wil van de daken schreeuwen hoe blij de is met deze man in haar leven. Daarom zet ze hetzelfde innige plaatje ook op haar Instagram Stories met de tekst 'Hou van jou boef.'  

Onverwachte liefdeshereniging

Aan Story vertelt Samantha alles over de onverwachte liefdeshereniging met Gilly, de vader van haar kind. ‘Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo,’ vertelt Samantha stralend aan Story. ‘Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn. Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien. Wel hebben Gerrit en ik voor de zekerheid nog een DNA-test laten doen, maar de uitslag was niet verrassend voor mij. Gerrit was niet de vader. Dat wordt nu met de dag ook duidelijker. Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.