Twitter gaat los over de finale van 'Wie is de Mol?' 2021: 'Wat een matige Mol dit jaar'

Twitter gaat los over de finale van 'Wie is de Mol?' 2021: 'Wat een matige Mol dit jaar'

Gisteravond was het dan zover: de finale van spelprogramma ‘Wie is de Mol?’. In de spannende eindstrijd werd zowel de winnaar als de Mol bekend gemaakt en eindelijk hebben we het verlossende antwoord voor je: dít is de Mol én de winnaar van ‘WIDM’ 2021.

Meespelen

We zaten wekenlang vastgekluisterd aan de bank, turend naar de televisie en hopend op een niet-subtiele molstreek waardoor we ein-de-lijk konden vaststellen wie nou eigenlijk de Mol was. En daar hoorden ook allerlei ergernissen en irritaties bij, want net als je jouw Mol had gevonden, moest-ie het spel alweer verlaten. #pain.

‘WIDM’ 2021

Renée Fokker en Rocky Hehakaija bleven uiteindelijk over in de live-finale, maar wie o wie was nou de grote maestro van het spel? Veel mensen konden het niet geloven maar, Renée bleek dit jaar de saboteur te zijn. En omdat Renée de Mol is, mag Rocky zichzelf grote winnaar van het spel noemen. Het prijzengeld – 9.650 euro – gaat naar Favela Street, Rocky’s stichting.

Kijkcijferhit

Waar WIDM in voorgaande jaren een grote kijkcijferhit was, was dat óók in 2021 het geval. Traditiegetrouw keken ongeveer drie miljoen Nederlanders elke zaterdagavond naar het programma. Toch was er gisteravond tijdens de finale geen sprake van een kijkcijferrecord. Dit jaar keken zo’n 3,3 miljoen mensen naar de eindstrijd, maar het bleek dat in 2020 nét wat meer mensen van de finale mochten genieten.

Reacties op de finale

Naast dat Wie is de Mol? een spannend programma is, was de wekelijkse entertainment op Twitter er ook niet van weg te denken. Door sommige tweets kwamen we dan ook achter nieuwe hints die we zelf nog niet hadden gezien én konden we genieten van al het commentaar. Gisteravond liet menig twitteraar weer van zich horen en veel reacties luidden dan ook hetzelfde: ‘Wát een matige mol dit jaar.’ Maar, gelukkig waren er ook heel wat mensen die wél blij waren met de Mol, die sommige kijkers al vanaf het begin in het vizier hadden.

Bron: Flair | Beeld: AVROTROS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.