Twee keer kijken: Maan blijkt 'dubbelganger' te hebben

Door Redactie
Twee keer kijken: Maan blijkt 'dubbelganger' te hebben

Maan (24) gaat de laatste tijd met haar muziek door het heelal, euh, dak. Haar nummer Blijven Slapen samen met Snelle staat al drie weken op nummer één. Maar wat blijkt: de zangeres heeft een ware dubbelganger.

Of ja, bijna dan. Wanneer haar beste vriendin Luna van Vleuten namelijk exact dezelfde outfit aan heeft, lijken de twee toch behoorlijk op elkaar. Maan schrijft daarom: 'Twee voor de prijs van één ?‍♀️. Hebben jullie @lunavanvleuten al gespot in de clip van Blijven Slapen..? ??‍♀️'

Geen spiegel

Sommige fans snappen het gezichtsbedrog niet helemaal. 'Hè nee, heb net nog een keer gekeken, maar ben waarschijnlijk hartstikke blind ?', reageert iemand. Toch heeft een ander het wel door: 'Het is geen spiegel, de rug van Maan in het eerste shot is Maan niet zelf.' Ook bij andere fans valt het kwartje nu pas. 'Jaaaaa wauw, ik snap nu pas dat het helemaal geen spiegel is?.'

Begin

Wie dus goed kijkt, ziet dat Maan naar zichzelf kijkt in spiegel in het begin van de clip. Tenminste, dat lijkt zo te zijn. Want wat blijkt inderdaad het geval te zijn: het is helemaal geen spiegel. We zien dus de rug van Luna, maar de zangeres aan de andere kant van het decor. Is dat mysterie ook weer opgelost.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.