TVOH-coach Anouk kritisch over het programma: 'Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is'

Door Redactie
Anouk TVOH kritisch

Anouk kon haar ogen bijna niet geloven toen ze gisteravond zag dat haar pupil Sanne het veld moest ruimen tijdens de halve finale van The Voice of Holland. "Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is", liet de coach vol ongenoegen weten.

Bijna 1,6 miljoen kijkers zaten gisteravond voor de buis voor de halve finale, waarin Sanne in de crossbattles verloor van Daphne. Terwijl Daphne haar tekst vergat en in paniek raakte, was het toch Sanne die het podium moest verlaten: het publiek koos met 58 procent voor haar tegenstander. Daar was coach Anouk nogal verbaasd en woest over en dat liet ze merken ook.

“Als je het volk laat stemmen, dan gebeuren er dat soort dingen", begint Anouk. “Bout format gewoon." TVOH-presentator Martijn Krabbé voelt een rel aankomen en zegt mompelend: "Het gaat weleens goed." Maar Anouk laat zich niet kennen en zegt: "Het was gewoon een flater. Je zou bijna denken dat het vooropgezet is, kan bijna niet anders."

Martijn probeert de schade nog te beperken en zegt dat Anouk dat niet kan zeggen, maar de zangeres neemt geen blad voor haar mond. "Ik kan dat wel zeggen. Het was gewoon bullshit, dat kan echt niet."

Op Twitter gaat het naderhand helemaal los:

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

TVOH-coach Anouk kritisch over het programma: 'Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.