• Liefde

Trijntje wil liefde bekronen met een trouwring

Door Redactie
Trijntje wil liefde bekronen met een trouwring

Zangeres Trijntje Oosterhuis zat na het stuklopen van haar huwelijk met Sander niet meer op een trouwring te wachten. Maar nu haar nieuwe partner Alvin haar het vertrouwen in de liefde heeft teruggegeven, denkt ze er anders over.

Trijntje Oosterhuis (47)wilde al lange tijd een kerstalbum opnemen en nu is die droom uitgekomen. Op Wonderful Christmastime zingt ze de mooiste kerstklassiekers, overgoten met een jazzy sausje. Uiteraard ontbreekt All I Want for Christmas Is You niet.

Gezellige boel

Trijntje zingt dit speciaal voor Alvin Lewis (48), met wie ze een relatie kreeg nadat haar huwelijk met VARA-topman Sander van den Eeden in 2012 was gestrand. Trijntje, die met Sander zonen Jonas (15) en Marijn (13) kreeg, was kapot van de scheiding. Maar al snel ging de zon weer schijnen: in haar scheidingsjaar werd ze verliefd op Alvin, de tweelingbroer van haar vriendin zangeres Berget Lewis. Alvin was ooit gitarist in Trijntje’s band Total Touch, dus ze kenden elkaar al een tijdje. Toch sprong de vonk tussen hen pas over tijdens het huwelijk van Berget en Sebastiaan van Rooijen. Het geluk van Trijntje en Alvin werd bekroond met de geboorte van dochter Maël (5). Samen met haar twee zonen en Eljah (13), Alvins zoon uit een eerdere relatie, is het een ‘gezellige drukke boel’.‘Het gaat heel goed tussen ons en ik ben heel trots op hoe we het met de kinderen doen,’ vertelt Trijntje in Margriet.

Trouwen

Trijntje zag voorheen nooit meerwaarde in een huwelijk, maar dat is nu veranderd. ‘Of we willen trouwen? Ik sta er niet negatief tegenover, maar dan moet hij me vragen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.