Trijntje Oosterhuis zet voor vakantie schaar in lokken: 'Zomerproof'

Door Redactie
Trijntje Oosterhuis zet voor vakantie schaar in lokken: 'Zomerproof'

Trijntje Oosterhuis gaat binnenkort genieten van een heerlijke vakantie. Maar voordat de zomer écht kon beginnen, bracht de zangeres nog een bezoekje aan haar 'Glam Squad'. 

Trijntje kende we al langer van haar lange boblijn, maar de lokken konden nog korter. Haar Glam Squad is voor een nog kortere coupe gegaan. En dat staat Trijntje goed!

Zomerproof

'Vandaag heerlijk mijn haar zomer en vakantie proof laten maken door mijn Glam Squad', schrijft Oosterhuis bij een video waarin ze onder handen wordt genomen. Ze vertrouwt haar favoriete kappers volledig, want de schaar wordt er even flink ingezet. 'Altijd fijn dit uitje!', laat Trijntje enthousiast weten. 'Laat die vakantie maar komen, ik ben er klaar voor!!'

Gekapt op vakantie

De zangeres kan op flink wat complimenten rekenen. 'Heel mooi' en 'Staat je leuk' wordt er onder andere geschreven. Ook wensen volgers Trijntje een hele fijne vakantie toe. Met zo'n kapsel gaat dat vast lukken.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.