Trijntje Oosterhuis zet bonus zoon Eljah in het zonnetje

Door Redactie
Trijntje Oosterhuis zet bonus zoon Eljah in het zonnetje

Trijntje Oosterhuis zet vandaag haar bonus zoon Eljah in het zonnetje. Hij blaast vandaag namelijk alweer veertien kaarsjes uit. Op Instagram plaatst de zangeres een lieve foto van hem en zijn halfzusje Maël. 

'Op rechts mijn lieve Bonus Zoon Eljah Ronde!! Die vandaag jarig is! 14 alweer ?❤️??! Gefeliciteerd lieverd', schrijft Trijntje onder het zoete kiekje. 

Tekst gaat verder onder post.

Lichtpuntje

De zangeres geeft aan dat Eljah altijd licht brengt in huis. 'Een brok positieve energie en gezelligheid ben jij! Vooral in de ochtend als Ik en je zusje Maël met ons ochtend humeurtjes door de keuken lopen ??? JIJ brengt altijd licht ? ☀️in huis.'

Twee druppels water

Ook schrijft Trijntje dat haar bonus zoon steeds meer op zijn vader gaat lijken. 'Enne heb ik al gezegd hoeveel je steeds meer op je vader @alvinmlewis gaat lijken ?. Zie foto in story’s…..nou je snapt dat ik daar alleen maar heel blij van wordt!! Twee x Ronde liefde. Happy birthday van je “Bonus”.'

Tekst gaat verder post. 

Trijntje Oosterhuis zet bonus zoon Eljah in het zonnetje

Samengesteld gezin

Trijntje heeft drie kinderen. Haar zonen Jonas en Marijn kreeg ze in haar huwelijk met Sander van den Eeden. In 2012 bleek de koek op en gingen de twee uit elkaar. In december 2015 werd de zangeres nog de trotse moeder van de kleine Maël Joni Ronde. Dit dochtertje kreeg ze samen met haar grote liefde Alvin Lewis, de tweelingbroer van haar beste vriendin Berget Lewis. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.