Trijntje Oosterhuis maakt indruk met haar nieuwe figuur

Door Redactie
Trijntje Oosterhuis figuur

Trijntje Oosterhuis heeft de afgelopen maanden een heuse transformatie ondergaan, dat vinden haar volgers. Ze krijgt alleen maar lovende reacties vanwege haar figuur. 

Op Instagram telt de zangeres af naar haar jubileumconcert op 30 maart in de Ziggo Dome. Bij de foto schrijft ze dat het nog maar 20 dagen duurt voor haar concert plaatsvindt. "Mooi, weer bijna als 20 jaar jonger", "Fantastisch!! En wat is het heerlijk om te zien dat je lekker in je vel zit", "Zo geweldig trots en wat zie jij er ongelooflijk mooi uit zeg. Wat een figuurtje", laten haar volgers weten in een reactie onder haar foto. 

Rode jurk

Iemand grapt zelfs dat haar jurk straks te groot is. Trijntje wil namelijk weer in haar iconische rode jurk passen die ze aanhad tijdens haar optreden op de opening van de Amsterdamse Arena in 1996. Tijdens haar 25-jarig jubileum wil de zangeres alles precies hetzelfde doen als toen ze destijds doorbrak en daar hoort haar rode jurk natuurlijk ook bij. "Ik hoop ook dat ik die jurk weer aan kan. Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog", zei ze eerder bij WNL op Zondag tegen presentator Rick Nieman. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Trijntje Oosterhuis maakt indruk met haar nieuwe figuur

Bron: Instagram | Beeld: ANP