Triest nieuws: Rosanna Kluivert heeft borstkanker

Triest nieuws: Rosanna Kluivert heeft borstkanker

Er breekt een zware tijd aan voor Rosanna Kluivert en haar familie. Bij de vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert is namelijk borstkanker geconstateerd.

Vrijdag kreeg de familie het slechte nieuws te horen. Zoon Nino vertelt aan RTL Boulevard dat het gezin positief blijft in de aankomende zware tijd. 'We moeten even afwachten hoe het gaat, maar we staan er positief in.'

Serie

Een paar weken geleden maakte Rosanna nog bekend dat ze een reallifeserie op televisiezender TLC krijgt. In de serie Rosanna Kluivert: Missie Curaçao zien we hoe Rosanna zich inzet voor straathonden in Curaçao. Met hulp van familie, vrienden en de eilandbewoners probeert ze een eigen hondenopvang  op te zetten, genaamd de Kluivert Dog Rescue Center. In de serie zien we of het haar lukt. 

Ondanks het slechte nieuws gaan de opnames voor de serie gewoon door. Zoon Nino zegt daarover: 'De serie die ze aan het maken zijn gaat gewoon door, maar het ligt aan haar gezondheid.'

Lymfeklierkanker

In 2013 kreeg de 45-jarige Rosanna al te horen dat ze lymfeklierkanker had. Ze herstelde, maar helaas is het type kanker niet volledig te genezen.

We wensen Rosanna en haar familie heel veel sterkte.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Triest nieuws: Rosanna Kluivert heeft borstkanker

Beeld: Peter Smulders