Trek de wijn maar open: Meilandjes krijgen nieuw seizoen

Door Redactie
Trek de wijn maar open: Meilandjes krijgen nieuw seizoen

Het zit de familie Meiland de laatste tijd niet mee - zo moeten ze gedwongen verhuizen uit hun geliefde Hengelo -, maar toch is er ook goed nieuws. Maar je klaar om te wijnen, wijnen, wijnen, want Martien en zijn gezin keren terug op de buis voor een nieuw seizoen.

Dat meldt Shownieuws zojuist. Wát en wanneer we weer precies kunnen genieten van de Meilandjes, is nog niet helemaal duidelijk. Hoogstwaarschijnlijk zal het dit voorjaar zijn. Gaan we dan weer zien hoe de familie de verhuisdozen moet inpakken? Dat belooft heel wat stress én gegil van de voormalig kasteelheer waarschijnlijk.

Ik Vertrek

'Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn moeten vertrekken,' liet Erica gisteren weten aan NU.nl. Daarmee bevestigt ze de problemen die er waren met het bestemmingsplan. 

Nieuwe bestemming

Het is verder nog niet bekend wanneer de familie hun stulpje in Hengelo moeten verlaten en waar ze dan heen gaan. Maar Erica laat weten dat de kans groot is dat de familie weer teruggaat naar Noordwijk, waar ze vandaan kwamen én waar dochter Montana nog altijd woont. 

Grote plannen

Martien baalt er verschrikkelijk van. 'Ik vind het wel heel erg, hoor. M'n living is net klaar. Heb net dat prachtige tijgerbehang er op zitten.' Ondanks de huizenstress, probeert de realityster het optimistisch in te zien. 'Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij,' aldus Martien in Linda's Wintermaand. 

Bron: Shownieuws | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.