• Borsato

Treft Marco zijn ex Denise in hun voormalige liefdesvilla?

Door Redactie
Treft Marco zijn ex Denise in hun voormalige liefdesvilla?

Het lijkt erop dat Mary Borsato niet de énige reden is waarom Marco bij zijn moeder in het Noord-Hollandse dorp Stompetoren is ingetrokken. Al eerder werd duidelijk dat de zanger de banden met zijn jeugdliefde en ex-vriendin Denise Boekhoff heeft aangehaald en betrokkenen melden Story dat de twee elkaars gezelschap inmiddels weer opzoeken...

Het verdriet bij Marco Borsato om de breuk met Leontine Borsato is groot. Als Story hem spreekt bij zijn voormalige woning in het Noord-Hollandse Stompetoren – waar hij tijdelijk introk bij zijn moeder Mary, die daar tegenwoordig woont – zegt de zanger ‘kapot’ te zijn. Of, en in dat geval waarom, Marco door Leontine de echtelijke villa in Blaricum is uitgezet, is een vraag die door beiden nog niet beantwoord is, wat allerhande wildwest-speculaties in andere media ook suggereren.

Buitenechtelijk kind

Ook Story bereikten de nodige geruchten: er zou wéér een overspelige affaire van Marco bekend zijn geworden aan Leontine, de zanger zou zelfs hebben opgebiecht een buitenechtelijk kind bij een Braziliaanse vrouw te hebben, Leontine zou zelf intussen ook al een ander hebben, sinds er al jaren geen sprake meer was van intimiteit tussen Marco en haar. Ook Iris Hond werd weer opgevoerd als boosdoener in dit verband.

Jeugdliefde

Story houdt zich vooralsnog maar even aan de feiten, en die zijn in elk geval dat Marco zijn jeugdliefde en ex-vriendin Denise Boekhoff weer spreekt en ziet, nadat ze elkaar jarenlang links hadden laten liggen. Zoals Story drie weken terug al onthulde, heeft Marco de banden met de nog altijd beeldschone mannequin, die momenteel vrijgezel is, weer aangehaald. In Stompetoren, waar ze ooit de vrijstaande villa betrokken waar Marco nu weer ingetrokken is, is het ook geen geheim dat ex-schoonmoeder Mary in de afgelopen vierentwintig jaar altijd contact met Denise heeft gehouden. De twee vrouwen voelen zich sterk verbonden en boze tongen meldden ooit al eens dat Mary in Denise eigenlijk altijd haar ideale schoondochter is blijven zien.

Scheiding aanvragen

Vlak nadat Story vorige week kon onthullen dat Leontine haar scheiding van Marco al besprak met dierbare vriendinnen, brachten de Borsato’s na het aanbieden van wederhoor door Story het nieuws zelf maar naar buiten – het was gewoonweg niet meer tegen te houden. Ook al heeft Marco vorig jaar bekendgemaakt dat hij overspel pleegde met Iris Hond, hij had volgens bekenden van hem nooit gedacht dat zijn huwelijk met Leontine stuk zou lopen. Naar verluidt is het Leontine geweest die nu heeft besloten om de scheiding aan te vragen. Zij kan en wil niet meer met Marco in één huis leven, ook al bestaat hun villa in Blaricum uit twee gebouwen. Marco likt zijn wonden sindsdien bij zijn zorgzame moeder Mary in Stompetoren, in het huis waar hij na zijn breuk met Denise in 1996 alleen achterbleef. Wéér zoekt de zanger troost bij zijn moeder – net als toen.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 07 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Treft Marco zijn ex Denise in hun voormalige liefdesvilla?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.