Tranen vloeien rijkelijk tijdens het spetterende huwelijk van François en Wilfred

Om het nieuwe seizoen van Married at First Sight te vieren, besloot RTL ook op donderdagavond een extra aflevering uit te zenden. 

MAFS François en Wilfred

Na de nogal saaie aflevering van woensdagavond, konden de kijkers thuis vanavond wel weer wat vuurwerk gebruiken. En dat kregen ze. De vonken spatten er namelijk vanaf tussen François en Wilfred die in deze aflevering elkaar het jawoord gaven. 

Het is altijd spannend of de stellen matchen als ze elkaar voor het eerst zien. Maar François en Wilfred hoeven daar niet bang voor te zijn. Wilfred maakte een klein sprongetje in de lucht bij de binnenkomst van François en Francois pakte zijn toekomstige man gelijk bij de hand. De eerste tranen waren een feit. Maar de emoties liepen nog een stukje hoger op toen beide heren hun geloftes uitspraken. Niet alleen moest het bruidspaar even slikken, ook de gasten en de kijkers thuis hielden het niet droog. 

Droge worst

Gelukkig kon er ook gelachen worden in de trouwzaal. Wilfred blijkt een toch niet zo’n bescheiden persoon te zijn als hij zelf dacht. In zijn werkomschrijving mag dan wel staan dat hij een ‘allround medewerker’ is, zelf noemde hij zichzelf liever ‘King of The World’. ‘Heb ik dat gezegd?’, vraagt Wilfred met een geschrokken hoofd. ‘Dat heb ik helemaal niet gezegd’, probeert hij nog aan zijn gasten te verkopen. ‘Maar het klopt wel.’ Gelukkig veranderen de tranen dan snel in tranen van het lachen. Als dan BABS Mariëlle ook nog verklapt dat je Wilfred wakker mag maken voor droge worst, is het feestje helemaal compleet.

Blauwe pakken in de aanbieding

Na zo’n emotionele bruiloft, zou je bijna zeggen dat de andere kandidaten in het niets vallen. Maar dat is zeker niet zo. Tennisser Maarten kiest namelijk als eerste man van dit seizoen voor een blauw pak. En om de overige afleveringen zonder blauwe pakken in te halen, neemt hij ook maar liefst zeven vrienden van hem mee die ook in blauw zijn gehuld.

Mama checkt de koffer

Je zou zeggen dat alle ogen zijn gericht op de deelnemers, maar juist de mama's lijken dit seizoen de show te stelen. Na Wien en Jos, valt dit keer de moeder van Maarten, Marian, op. Aangezien de twee dezelfde smaak hebben, gaan ze graag samen shoppen. Mama Marian moet dan voor vertrek nog wel even controleren of haar zoon zijn koffer goed heeft ingepakt voor zijn aankomende huwelijksreis. Als ze zowel lange als korte broeken, een overhemd en een colbertje ziet liggen in de reistas, is Marian gerustgesteld. Nu nog een leuke vrouw voor Maarten. ‘Ik hoop dat hij vandaag een vrouw treft die voor hem de ware is. Dat hoop ik voor hem. En voor mezelf ook’, aldus Marian.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!