Tranen in laatste aflevering 'Echte Gooische Moeders' door mooie toespraak van Bo

Door Redactie
Tranen in laatste aflevering 'Echte Gooische Moeders' door mooie toespraak van Bo

De laatste aflevering van 'Echte Gooische Moeders' is nu te zien op Videoland. Voor fans een verdrietig moment. Maar niet alleen het einde van het seizoen zorgt voor tranen, ook vloeien er tranen bij de moeders zelf na een prachtige liefdevolle speech van Bo. 

De Gooische Moeders sluiten het seizoen af in Parijs. Helaas zonder Kimberly aangezien zij door familieomstandigheden thuis moet blijven. Tijdens een etentje neemt Bo het woord. Ze neemt de tijd voor al haar vriendinnen. 

Vertrek naar Ibiza 

'Ondanks hoe druk onze levens zijn, voel ik een mega verbintenis met elkaar', begint Bo haar speech. Eerst richt ze zich tot Florine die dit jaar naar Ibiza is verhuisd. Bo vind dat een dappere keuze en laat weten dat ze het goed doet als moeder. De eerste tranen komen dan al om de hoek kijken. 'Het is zo leuk dat wij deze band met elkaar hebben. En als Bo dan benadrukt hoe trots ze is op ons dan komt er toch iets los', aldus Florine. 

Hechtere vriendschap 

Dan complimenteert ze ook Leslie. 'Ik ben ook echt heel trots op jou. Vorig jaar had je echt je ups en downs.' Leslie beaamt dat de vriendschap sterker is geworden sinds het moederschap. 'We hebben meer om te delen. We staan er allemaal een beetje hetzelfde in.'

Heftig jaar

Als laatste is de speech van Pauline aan de beurt. Nog voordat er iets gezegd kan worden barst iedereen in tranen uit. 'Het is allemaal niet niks', aldus Bo. 'Ik kijk ertegenop wat je gaat zeggen', lacht Pauline door de tranen heen. 'Omdat het ook beladen is. Maar ik wil het je wel zegen, omdat ik vind dat je echt de beste moeder bent. En ik echt heel trots op je bent dat hoe jij dit weer oppakt en hoe sterk je bent voor je kindjes', laat Bo lief weten. 'Ik heb er oprecht even niet aan gedacht, ik heb zo'n leuk weekend', vervolgt Pauline. 'We gaan er gewoon een mooi 2022 van maken', sluit Bo af. 'Zitten we hier gewoon met z'n vieren te janken in Parijs', lachen de dames. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still Videoland

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.