• Hazes

Tranen bij Monique na bijzondere make-over

Tranen bij Monique na bijzondere make-over

Monique Westenberg is uitgenodigd door Anouk Smulders voor een make-over. In de online serie van Anouk 'De Wasstraat' nemen bekende vrouwen een bijzonder vrouw in hun leven mee om ze eens goed te verwennen en in het zonnetje te zetten. Monique bracht haar beste vriendin mee voor een nieuwe look en dat zorgde voor natte oogjes bij de dames.

Monique Westenberg bracht in de aflevering haar beste vriendin Amalia mee. Normaal gesproken is Amalia - in tegenstelling tot Monique - niet zo van het optutten, dus de verrassing was des te groter toen Monique haar beste vriendin zag.

Rotperiode

Waarom Monique koos om Amalia mee te nemen? 'Ze heeft privé best een rotperiode achter de rug, maar daarnaast werkt ze ook keihard in de overledenenzorg wat natuurlijk ook zwaar is. Daar is de afgelopen periode zowel te doen geweest, dus als ik het eentje gun dan is zij het.   

Privé en zakelijk

Door het beroep van Amalia zijn zij en Monique naast privé ook zakelijk met elkaar in aanraking gekomen. Amalia heeft geholpen tijdens het overlijden van Oma Corrie. Voor allebei de dames was dat een moeilijke en verdrietige tijd. 

Totale metamorfose

Omdat Amalia altijd zo klaar staat voor iedereen besloot Monique haar mee te nemen naar 'De Wasstraat'. Ze krijgt een nieuwe haarkleur, mooie make-uplook en ook nog eens stijlvolle kleding. En deze grote make-over zag Monique echt niet aankomen. De twee moeten zelfs een klein traantje wegpinken bij het eindresultaat. 'Ik vind het zo dapper wat ze heeft gedaan. Een totale metamorfose terwijl zij echt iemand is die niet uit haar comfortzone wil komen. Ik ben helemaal trots!', aldus Monique. 

Nieuwe lokken

Pas geleden ging Monique zelf ook voor een totaal nieuwe look. 'Impulsieve actie, maar heel blij mee,' schreef Monique bij een filmpje op Instagram. Daarin showt ze haar nieuwe lokken die van koelblond naar warm roodbruin zijn gegaan. 

De hele aflevering zie je hieronder

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.