Tony Junior opnieuw gelukkig in de liefde: 'Heb haar gevonden'

Tony Junior

Cupido is bij Tony Junior (33) langs geweest. Het ex-vriendje van Maan de Steenwinkel (25) heeft namelijk opnieuw vlinders in zijn buik! Via Instagram deelt de dj het heugelijke nieuws en stelt zijn nieuwe vriendin ook meteen even voor. 

Voor het voorstel moment heeft Tony professionele kiekjes laten schieten, samen met zijn nieuwe vriendin Marjolijn. De twee stralen dan ook op de zeven foto's die hij trots met zijn volgers deelt. Al zoenend en lachend schitteren de nieuwe tortelduifjes op de beelden. Onder de foto's schrijft Junior zoet, 'found her ❤️.' 

Voorgaande relaties 

In 2017 kreeg Tony Junior een relatie met zangeres Maan. Het stel leerde elkaar kennen tijdens het Mysteryland festival in Haarlemmermeer. Eind 2019 besloten ze samen om liefdevol een punt achter de relatie te zetten. In 2021 ging Tony opnieuw het liefdesavontuur aan in het programma The Bachelor, hij had goede hoop hier zijn nieuwe liefde te vinden. Julia Sinning kreeg destijds zijn laatste roos en daarmee de sleutel tot zijn hart. Echter bleek deze liefde van korte duur. Zijn Bachelor-maatje Diva is in ieder geval ontzettend blij dat Tony zelf de liefde gevonden heeft. Ze reageert namelijk ontzettend blij 'Yessss!!!!!!', onder de foto van de dj en zijn nieuwe vriendin. 

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.