'Toekomst onzeker voor Serious Request'

Door Redactie
'Toekomst onzeker voor Serious Request'

Serious Request is gisteren van start gegaan. Drie radio-dj's hebben zich laten opsluiten in het Glazen Huis. Maar dit is mogelijk de laatste keer... 

Gekelderd

De toekomst van Serious Request is onzeker. De radio-actie heeft te lijden onder de mindere populariteit van NPO 3FM. De radiozender is volledig ingestort in de luistercijfers. Vijf jaar geleden had 3FM nog 12 procent aan marktaandeel, nu is dat gekelderd naar slechts 4 procent. 

Laatste editie?

Domien Verschuuren, een van de radio-dj's die dit jaar in het Glazen Huis zit, heeft toegegeven dat er nog geen editie voor 2018 staat gepland. Dat is opvallend, want vorig jaar was de locatie van dit jaar al bekend. De radio-dj durft niet te verzekeren dat er volgend jaar weer een Serious Request is. "Dat weet ik niet. Daar kunnen we niet zo veel over zeggen. Ik ben ervan overtuigd dat we volgend jaar iets gaan doen voor het Rode Kruis en met het Rode Kruis en met 3FM. Maar of dat weer een Serious Request is, dat weten wij gewoon niet," vertelt hij in RTL Boulevard.

'Toekomst onzeker voor Serious Request'

Beeld: ANP