• Borsato
  • Liefde

Tóch een verzoening? 'Marco en Leontine brachten wél tijd met elkaar door'

Door Redactie
Tóch een verzoening? 'Marco en Leontine brachten wél tijd met elkaar door'

Marco Borsato (54) en Leontine (53) zouden na het spraakmakende interview afgelopen zaterdag de nacht bij elkaar hebben doorgebracht. Hoewel hun management bij hoog en laag ontkent dat er sprake is van een verzoening, zouden de voormalig geliefden ook nog de dag daarna samen hebben gespendeerd.

Dat wordt beweerd in de nieuwste Shownieuws-podcast. In Alkmaar, bij het penthouse van Marco, stond namelijk ook nog steeds de ochtend daarna de auto van Leontine.

Samen

Vervolgens kwam eerst ergens in de middag Leontine naar buiten en twee minuten later kwam ook Borsato uit het huis. 'Die zijn toen achter elkaar aan gereden naar Huizen, waar Leontine inmiddels woont met haar kinderen [...] Die zijn gewoon lekker heel het weekend samen geweest.' De kinderen zouden daarbij echt niet aanwezig zijn geweest, want ze waren met z'n tweeën.

Geen verzoening

Klinklare onzin, aldus Marco's management. 'Voor zover ik weet is dat niet aan de hand,' meldt de manager aan RTL Boulevard. Wel gaan de exen nog goed met elkaar om, vertelt ze erbij. Dat hebben Marco en Leontine ook nooit onder stoelen of banken gestoken. Het management haalt nog een gerucht uit de wereld: van een gezamenlijke vakantie is ook geen sprake. 

Leontine's management

Leontine's management reageerde al eerder op het verzoeningsgerucht. 'Leontine en Marco zijn ouders van 3 kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven.' 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.