Tino Martin geeft in mei concert in Ziggo Dome

Door Redactie
Tino Martin geeft in mei concert in Ziggo Dome

Tino Martin komt volgend jaar voor de derde keer met een show naar de Ziggo Dome. Op 1 mei geeft hij onder de titel Viva Las Vegas een optreden in de Amsterdamse concertzaal, kondigde de zanger dinsdag aan.

Tino, bekend van nummers als Zij weet het en Jij liet me vallen, speelt tijdens het concert behalve zijn grootste hits ook bekende nummers van Elvis Presley en Frank Sinatra. In 2017 stond de volkszanger voor het eerst in een uitverkochte Ziggo Dome en vorig jaar keerde hij terug. "Ik ben er trots op dat ik voor de derde keer een concert in de Ziggo Dome mag geven. De zaal zit mij als gegoten. Komend jaar gaan we er echt een spectaculaire avond van maken", belooft de zanger, die zelf groot fan is van de shows in Las Vegas.

Liefde & Geluk

Momenteel reist Tino het land door met zijn theatershow Liefde & Geluk. In juni trad hij nog op in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome zijn vanaf vrijdag te koop.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.