• Showbizz

Tino Martin biedt excuses aan voor zijn slechte optreden

Tino Martin biedt excuses aan voor zijn slechte optreden

Tino Martin biedt zijn excuses aan voor zijn optreden tijdens het Bevrijdingsfestival, dat woensdag live te zien was via een livestream. Na zijn optreden kreeg hij veel kritiek, omdat hij onder meer erg vals zong. Volgens de zanger, die een van de drie Ambassadeurs van de Vrijheid is, kwam dat door de nasleep van zijn coronabesmetting. Dat laat hij weten via Instagram.

'De afgelopen weken was ik geveld door het coronavirus waarvan ik flink ziek ben geweest, maar dacht redelijk hersteld te zijn. De gevolgen en nasleep daarvan (o.a. met oorsuizen) heb ik toch zwaar onderschat', schrijft Tino.

Pijnlijk

De gevolgen van die coronabesmetting kwamen volgens hem 'pijnlijk' naar voren tijdens zijn optreden op de vliegbasis Gilze-Rijen, waar hij de spits mocht afbijten als Ambassadeur van de Vrijheid. Het optreden verliep 'verre van vlekkeloos', zegt hij. 'De oorsuizingen in combinatie met mijn sterk verminderde (zang)conditie door het coronavirus bleken een negatieve impact te hebben op het optreden en dat betreur ik zeer.'

Fikse kritiek

De zanger kreeg flink wat kritiek. Zo was RTL Boulevard-presentator Rob Goossens ook niet te spreken van zijn optreden. Tijdens de uitzending van het entertainmentprogramma zei hij dat het leek alsof Tino onder invloed van drank of drugs was.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.