Tim Douwsma over coronapas: 'Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen'

Door Redactie
Tim Douwsma over coronapas: 'Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen'

Tim Douwsma is het niet eens met de invoer van de coronapas. Volgens de zanger, die zich al vaker uitsprak tegen de verschillende coronamaatregelen, zorgt de coronapas voor een tweedeling in de samenleving.

Douwsma schrijft 'met een brok in de keel' op sociale media dat hij al lange tijd bang was voor de invoer van de coronapas en benadrukt dat hij er niet aan wil meedoen. 'Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt. Ik doe niet mee aan medische apartheid. Mijn wereld is voor iedereen.'

Toegang

Tijdens de persconferentie dinsdagavond kondigden demissionair premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge versoepelingen aan, maar ook het gebruik van de coronapas. Een coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september nodig om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld de horeca en theaters.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.