• Liefde

Tim Douwsma oefent alvast voor zijn rol als vader

Door Redactie
Tim Douwsma oefenen vaderschap

Tim Douwsma zit momenteel op een roze wolk en zal dan ook nog even een paar maanden moeten wachten totdat zijn jeugdliefde Elske gaat bevallen van hun eerste kind. Maar tot die tijd is de zanger alvast aan het oefenen voor zijn aanstaande vaderschap.

Tim is door De Telegraaf gespot achter een kinderwagen en dat gaat hem goed af. Voor de eerste keer ouders worden, is namelijk best spannend en dus mag hij oefenen met het pasgeboren kindje van een van zijn beste vrienden.

Wonder

Vorige week maakte Tim samen met zijn vriendin Elkse bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kind. "In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder!", schreef hij bij de foto op Instagram.

Nieuwe single

Drie dagen geleden kwam de videoclip van zijn nieuwe single Jij Gaat Met Me Mee uit, wat Tim zelf als zijn 'meest dierbaarste videclip' noemt. Deze clip is namelijk gemaakt met z'n drietjes: Tim, Elske en hun aanstaande baby. Beluister 'm hieronder.

Tim Douwsma oefent alvast voor zijn rol als vader

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders