• Showbizz

Tim Douwsma neemt uitspraken tegen coronamaatregelen niet terug: 'Ik heb vanuit mijn hart gesproken'

Door Redactie
Tim Douwsma oefenen vaderschap

Ook Tim Douwsma (33) plaatste vorig jaar een filmpje onder de hashtag #ikdoenietmeermee. Hoewel hij destijds de naam van de hashtag niet goed gekozen vond, staat hij wel nog steeds achter zijn standpunten. 

Dat vertelt de zanger in gesprek met Beau Monde. 'Ik heb vanuit mijn hart gesproken en vragen gesteld. That’s it, en daar sta ik nog steeds achter', verklaart Tim over zijn optreden in Op1. 

Willem Engel

Toch raakt hij een beetje gepikeerd als gevraagd wordt of hij nog een keer mee zou doen aan een actie van Willem Engel. Hoewel Douwsma toegeeft dat de hashtag ongelukkig gekozen was, kwam volgens hem toch echt het initiatief vanuit de artiesten zelf. 'Er waren heel veel dingen onduidelijk, die we wilden aankaarten, wat ik gelukkig bij het programma ‘Op1’ heb kunnen toelichten.'

Doodsbedreigingen

Tim kreeg hierna heel wat te verduren: de zanger ontving zelfs doodsbedreigingen. 'Dan doet dat wel wat met je. Er zijn ook dingen gestuurd naar mijn gezin, dat vind ik smakeloos en kwalijk. Maar weet je, ik snap ook dat veel mensen zich angstig en onzeker voelen. Alleen is het wel belangrijk om kritisch te blijven.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.