Tim Douwsma minder op tv door coronakritiek: 'Pijnlijk'

Het tv-optreden bij DNA Singers was voor presentator en zanger Tim Douwsma een cadeautje, want hij wordt de laatste tijd een stuk minder gevraagd voor tv-klussen door zijn kritiek op het coronabeleid. Dat is nog best 'wel eens pijnlijk' volgens de zanger. 

Door Redactie
Tim Douwsma

De coronatijd lijkt steeds langer geleden gelukkig, maar Tim Douwsma heeft nu nog steeds wel eens last van zijn kritiek op de maatregelen in de pandemie. In september 2020 was hij een van de eerste BN'ers die zich fel uitsprak tegen de coronamaatregelen met de hashtag #ikdoenietmeermee. Hij schoof destijds aan bij Op1 waar hij niet bepaald een goede indruk wist achter te laten. 

'Gek en pijnlijk'

'Er is natuurlijk best wel wat gebeurd de laatste jaren, ook in de wereld', vertelt Tim in een gesprek met RTL Boulevard. Sindsdien is de presentator een stuk minder gevraagd voor tv-optredens. 'En dan kan dat wel zo zijn, laat ik het daar maar op houden, dat een aantal partijen niet meer vinden dat je dan welkom bent. Ik kan dat niet voor een ander invullen.' Hij baalt er best van dat er een sterke afname van klussen is geweest in zijn carrière: 'Dat is wel gek geweest en ook wel eens pijnlijk natuurlijk.'

DNA Singers

Toch was Tim afgelopen donderdag te zien in DNA Singers. In het programma is het de taak aan juryleden om te raden welke onbekende zanger of zangeres bij welke BN'er hoort. Het broertje van Tim, Rick, wist veel indruk te maken als onervaren zanger in het programma samen met zijn broer. Het optreden van het duo was zelfs zo'n succes, dat er misschien nog wel een toekomst in zit!

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Lise Knipping

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!