• Volendam

Tim Douwsma deelt hilarische foto uit de oude doos: 'Toen we nog jong en 'knap' waren!'

Door Redactie
Tim Douwsma oefenen vaderschap

Tim Douwsma (32) is eens diep in zijn archieven gedoken en kwam daar een ware parel tegen. De zanger deelt namelijk een hilarisch kiekje uit de oude doos op Instagram, mét een hoop bekende gezichten.

'Toen we nog jong en 'knap’ waren!? Hahahahaha @moniquesmit_insta @keestolofficial @andrehazes @sterrennl 9years ago! Ps! mo je bent niks veranderd, sorry!! ??❤️', schrijft Douwsma bij het kiekje. We zien inderdaad een piepjonge Tim samen met Monique Smit, Kees Tol én André Hazes.

Hilarisch

Kees en Monique kunnen wel lachen om de throwback. 'Hahahaha jezus!!!! ?????', laat Tol weten. Monique reageert op haar beurt: '???? man man man...'

Kapsel

Volgers hebben vooral wat op te merken op het nogal bijzondere kapsel van André Hazes. 'Dat kapsel van André ?' en 'Faka @andrehazes kapseltje wel ???', is onder meer te lezen. Toch is de conclusie: 'Gelukkig worden mannen knapper naarmate ze ouder worden??.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Tim Douwsma deelt hilarische foto uit de oude doos: 'Toen we nog jong en 'knap' waren!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.