• Liefde

Tim Douwsma bevestigt nieuwe relatie

Door Redactie
Tim Douwsma bevestigt nieuwe relatie

Tim Douwsma heeft een nieuwe vriendin! De dame in kwestie? De Friezin Elske (30). Dat bevestigt de zanger zelf in een interview. 

Het stel is al samen sinds de zomer én het is een echte jeugdliefde: Tim en Elske leerden elkaar kennen toen ze slechts zestien jaar waren. Tim vertelt: 'Het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen.' Toen had Elske een vriend, waardoor het nooit wat is geworden.

Zomer

Wel kwamen ze elkaar nog regelmatig tegen en deze zomer is de vonk weer overgesprongen. De zanger vervolgt: 'Vrienden van mij hadden eerder al eens tegen me gezegd: 'Die Elske, Tim, die is het helemaal voor jou"Enfin, toen zagen we elkaar dus en besloten we eens af te spreken. Het was in die prachtige nazomer dat we het water opgingen, sup paddling (peddelsurfen). Op die plank keek ik haar op zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk, dit is mijn droomvrouw!'

Publiciteit

Elske wil liever niet al teveel aandacht krijgen van de media, vandaar dat het stel het al die tijd geheim heeft gehouden. Tim: 'We hebben al die tijd bewust rustig aan gedaan. Elske vindt het allemaal prima wat ik doe, maar voor haar hoeft die publiciteit niet zo.' Elske is eigenaar van een peddelsurfbedrijf in Friesland (links op de foto).

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, Telegraaf, Show | Beeld: Peter Smulders