• Showbizz

'Thomas Dekker en negentien jaar oudere vriendin uit elkaar'

Thomas Dekker Tinder

Het lijkt erop dat de relatie tussen Thomas Dekker en zijn negentien jaar oudere Amerikaanse vriendin over is. De ex-wielrenner is volgens Shownieuws gespot op Tinder en zou niet willen reageren of het profiel op de datingapp echt is. Sterker nog, hij hangt op en blokkeert de redactie.

Thomas leerde zijn steenrijke vriendin Nathalie in 2014 kennen in het uitgaansleven van Los Angeles. Ze woonden in een gigantische miljoenenvilla in Beverly Hills, struinden het ene na het andere jetset feestje af en gingen vaak op luxe vakanties. 

In december plaatste hij voor het laatst een foto met Nathalie. "Mijn wereld", schreef hij erbij.

Nathalie

Nathalie was eerder getrouwd met Maurice Marciano, de man die samen met zijn broer het merk Guess oprichtte. Nu is ze filmproducer en houdt ze zich bezig met kunst.

Amsterdam

Thomas is al een tijd niet meer gespot in LA en het lijkt erop dat hij zich prima vermaakt in Amsterdam, met zijn vrienden Diorno Braaf (rapper Dio), Anna Nooshin en Jessie Jazz Vuijk.

Doping

In 2009 gaf Thomas toe zich schuldig te hebben gemaakt aan het gebruik van doping. Hierdoor werd hij geschorst tot 1 juli 2011. Daarna probeerde hij zijn wielercarrière weer op te pakken, maar kwam hij niet op zijn oude niveau. In 2015 stopte hij dan ook met het wielrennen.

'Thomas Dekker en negentien jaar oudere vriendin uit elkaar'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders