Thomas Berge brengt bezoek aan cosmetisch arts en laat wallen weghalen

Door Redactie
Thomas Berge brengt bezoek aan cosmetisch arts en laat wallen weghalen

Dat tal van BN'ers regelmatig een bezoekje brengt aan een cosmetisch arts, dat is niks nieuws. Ook Thomas Berge (31) liet woensdag aan zichzelf sleutelen en daar komt hij eerlijk voor uit op Instagram. 

Thomas bij de cosmetisch arts

Op Instagram Stories zien we dat de zanger plaats heeft genomen in de stoel van Dokter Michiel, een cosmetisch arts. Blijkbaar vond Thomas, die eigenlijk Chiel Ottink heet, dat hij door het leven ging met een vermoeide look, want hij kwam daar om iets aan zijn wallen te laten doen.

Weg met die wallen

'Die wallen zijn zometeen wel weg', schrijft Thomas bij het kiekje op Instagram Stories. De reacties van zijn volgers stromen binnen. Veel van hen willen weten wat hij laat doen en of de behandeling meevalt.

Eindresultaat

In de Instagram Story die daarop volgt, laat Thomas het eindresultaat zien. Zijn wallen zijn inderdaad verminderd. Hij grijpt het moment gelijk aan om de vragen van zijn fans te beantwoorden: 'Dokter Michiel, you are the best. Krijg al veel vragen van mijn volgers, waar ik ben geweest en of het meevalt. Behandeling traangootjes, helemaal blij, geen pijn en snelle behandeling', zo luidt de beknopte samenvatting van de zanger.

Traangootjes behandeling

Bij de zogenoemde traangootjes behandeling worden de traangootjes opgevuld met een speciale filler. Hierdoor verdwijnt de schaduw onder je ogen en krijg je een uitgeruste blik. Thomas kan het leven dus met een frisse blik tegemoet zien na deze behandeling. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.