Liefdesvilla is weerhuisje van verdriet: Thijs Römer komt, Igone de Jongh gaat

De aangekondigde echtscheiding van Thijs Römer (44) en Igone de Jongh (43) heeft er nog niet toe geleid dat de twee apart van elkaar zijn gaan wonen. Hun voormalige echtelijke droomhuis is veranderd in het weerhuisje van verdriet.

Door Nick Dijkman
Thijs Römer en Igone de Jongh

De echtscheiding van Thijs Römer en Igone de Jongh komt voor ingewijden niet bijster onverwacht. Zoals Story al eerder berichtte, leefden de twee na de aangiftes van drie destijds minderjarige vrouwen tegen Thijs om grensoverschrijdend gedrag volledig langs elkaar heen.

Omdat het Openbaar Ministerie (OM) de aangiftes als geloofwaardig inschat, zal Thijs zich voor de rechter moeten verantwoorden. Igone wenst dat proces niet af te wachten en trekt haar handen van Thijs af. ‘Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen,’ maakte Igone vorige week bekend. Opvallend hieraan is dat Igone benadrukt dat zij degene is die de ‘liefdesrelatie’ met Thijs heeft beëindigd.

Nog steeds samenwonen

Overigens zijn de twee voorlopig nog tot elkaar veroordeeld: zowel Thijs als Igone is woonachtig in de woning nabij Amsterdam. Wel ontlopen de twee elkaar daar; hun huis heeft dezer dagen veel weg van een weerhuisje. ‘Igone verbleef vorige week in de woning tot het moment waarop ze voor haar theatertour (Zin in liefde - red.) vertrok,’ deelt een bron met Story. ‘Niet lang daarna kwam Thijs aan bij de woning. Omdat Igone na haar optreden in Venlo bleef overnachten en een dag later in Breda speelde, had Thijs het rijk alleen.’ Tot al te veel vertier leidde dat niet. ‘Thijs komt de laatste weken alleen buiten om de honden uit te laten, of een broodnodige boodschap te doen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.