Thijs Römer is overwerkt en neemt komende tijd rust: acteur heeft agenda leeggehaald

Door Redactie
Thijs Römer is overwerkt en neemt komende tijd rust: acteur heeft agenda leeggehaald

Thijs Römer heeft een te drukke periode gehad en is te veel bezig geweest met werken. De acteur laat via zijn manager weten dat hij zijn agenda voor de komende tijd helemaal heeft leeggehaald.

Thijs zijn manager heeft dit bevestigd aan het ANP. 

Nieuwe film

Eerder werd gecommuniceerd dat Römer mee zou werken aan de nieuwe film Oei, ik groei. Woensdag ontbrak hij echter in de aankondiging van de castleden. Daar heeft de 44-jarige acteur zelf voor gekozen, liet de productiemaatschappij achter de film weten. Het is nog niet bekend wanneer Römer zijn werk weer oppakt.

Beschuldiging seksueel grensoverschrijdend gedrag

Römer kwam eerder dit jaar in opspraak, omdat een 20-jarige vrouw hem via Twitter had beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag toen ze 14 was. Römer ontkent de beschuldigingen. 'Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren', schreef de acteur in mei op Twitter. 'Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.' De vrouw liet later weten spijt te hebben dat ze haar beschuldigingen via Twitter had gedeeld, maar nam ze niet terug.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.