• Liefde

Thierry Duval over hun verzoening én de breuk: ‘Toen Belinda terugkwamuit Spanje, was onze relatie veranderd’ 

Door Redactie
Thierry Duval over hun verzoening én de breuk: ‘Toen Belinda terugkwamuit Spanje, was onze relatie veranderd’ 

Drie jaar na hun scheiding bloeide de liefde tussen Belinda Meuldijk (67) en Thierry Duval  (44) weer op. Maar nu zijn de twee opnieuw uit elkaar. Thierry vertelt aan Story wat er misging.

Thierry stond Belinda bij toen haar moeder in oktober 2020 overleed. ‘Daarna werd ik ernstig ziek. Ik kreeg een zware voorhoofdsholteontsteking die niet overging.’ Thierry trok bij Belinda in, ook omdat hij wekenlang op bed moest liggen. ‘Vanwege corona werden veel operaties uitgesteld, waaronder die van mij. Belinda heeft me in die maanden heel liefdevol verzorgd.’ Tijdens de kerstdagen in 2020 maakten ze hun liefdeshereniging naar de buitenwereld bekend. In de maanden daarna waren ze onafscheidelijk. Belinda schreef en schilderde en met Thierry deelde ze de zorg voor haar zoon Yoshi. Door de pandemie brachten ze veel tijd samen door en het leek er lange tijd op dat hun liefde voor elkaar blijvend was. Toch hebben ze besloten om opnieuw de handdoek in de ring te gooien. 

Geen toekomst samen

‘Het sloop er een beetje in,’ vervolgt Thierry. ‘We gingen steeds meer ieder onze eigen weg. Belinda was druk met haar bezigheden en ik werkte aan mijn eigen carrière als hondentrainer. Veel van mijn klanten zitten in en rond Amsterdam en Het Gooi. Ik was dus veel weg, zowel overdag als ’s avonds.’ Half oktober besloot Belinda met zoon Yoshi naar Spanje te gaan. Ze wilde het huis van haar vader gaan verbouwen. Thierry bleef in hun woning in Nederland achter. ‘In die periode merkten we dat er echt iets in onze relatie was veranderd. We misten elkaar niet. Niet als in dat je echt naar je partner verlangt. Dat was wel een eyeopener. We belden elkaar wel elke dag, maar dat was meer vriendschappelijk, dat je elkaar op de hoogte houdt waarmee je bezig bent. Die interesse in elkaar is er nog altijd. Maar dat is niet genoeg voor een relatie. Toen Belinda in december terugkwam, beseften we dat we geen toekomst samen hebben. Niet als man en vrouw, of als geliefden. Ik vond het leuk om haar weer te zien, maar niet omdat ik haar als mijn partner had gemist. De kerstdagen hebben we nog wel samen gevierd, maar dat was ook omdat ik nog geen nieuwe woonruimte had. Inmiddels heb ik een tijdelijke slaapplek gevonden en wonen we apart van elkaar.’

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 02 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.