Thierry Baudet weer lekker dwars, politicus weigert handen te desinfecteren bij talkshow

Door Redactie
Thierry Baudet weer lekker dwars, politicus weigert handen te desinfecteren bij talkshow

In een interview met de Volkskrant klapt MAX-baas Jan Slagter uit de school over een persoon die zich in een talkshow weigerde om zich aan de coronaregels te houden.

Hij noemt de man niet bij naam, maar geeft wel een hint waardoor iedereen het eigenlijk meteen weet.

Geen handen schoonmaken

Iedereen die in de studio komt, moet zich aan de strenge regels houden. Dat doet iedereen ook netjes, behalve een persoon. 'Tot dusver heeft één persoon dat geweigerd: een politicus die zou worden geïnterviewd door WNL − de omroep waarmee Max een studio in Hilversum deelt', is te lezen in het artikel.

Lavendel

De betreffende persoon is gek op lavendel, zo hint Slagter. Dan gaat het natuurlijk over Thierry Baudet, die vaak aan lavendel ruikt ter inspiratie. 'Hij zei dat hij afgeleid zou raken van de geur van dat desinfectiespul. Hij is uiteindelijk wel binnengekomen, omdat mijn gastvrouw verbouwereerd was door zijn reactie: hij liep gewoon langs haar. Als ik er was geweest, was ik voor hem gaan staan.'

Virus doden

Slagter is heel streng en ziet erop toe dat de regels nageleefd worden, zo heeft hij bijvoorbeeld 120.000 euro uitgegeven aan apparaten als de Virobuster en de Max-Vac. Deze apparaten zouden voor 99,9 procent van de virussen doden met uv-C-licht. 

Bron: de Volkskrant Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.