Theo Hiddema over grote liefde Gerrie: ‘Zij was een godsgeschenk voor mij’

Door Redactie
Theo Hiddema over grote liefde Gerrie: ‘Zij was een godsgeschenk voor mij’

Theo Hiddema staat bekend om zijn bloemrijke vocabulaire. Als hij over zijn overleden vrouw Gerrie praat, klinkt echter vooral vertedering door in zijn woorden. Het verlies van de vrouw die zijn leven glans gaf, dreunt nog altijd stevig na...

In slechts een paar jaar tijd wist Theo Hiddema (76) een voorname plek in politiek Den Haag te verwerven. Zijn vrouw Gerrie mocht het helaas allemaal niet meer meemaken. Zij overleed op 10 april 2016 aan de gevolgen van kanker.

Goudklompje

Theo ontmoette de liefde van zijn leven begin jaren tachtig in een Maastrichts café. Al na een paar uur was hij naar eigen zeggen verliefd op haar. ‘Wanneer je een persoon beeldschoon vindt, na een paar uur doorziet dat er een geweldig brein achter schuilgaat, voelt dat ze veel warmte geeft, er een karakter achter zit waar je je aan kunt koesteren, dan weet je al snel dat je een goudklompje in handen hebt,’ vertelde de politicus hierover in Esquire.

Door: Matthijs Albers | Beeld: Edwin Smulder

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.