Theatershow Trijntje vanavond live te volgen in de huiskamer

Door Redactie
Theatershow Trijntje vanavond live te volgen in de huiskamer

Zangeres Trijntje Oosterhuis gaat zaterdag haar voorstelling Leven van de Liefde live streamen. Het is haar laatste optreden tijdens deze tournee. Volgens Oosterhuis is het de eerste maal dat een theatershow van een zanger op deze manier live vanuit de huiskamer mee kan worden bekeken.

'Bij mijn concerten probeer ik altijd een intieme sfeer van een huiskamer te creëren', vertelt de zangeres. 'Met deze tour wilde ik een reis langs mijn eigen herinneringen maken via Nederlandstalige evergreens. Het publiek herkent dat gevoel: liedjes hangen in hun geheugen samen met de geboorte van hun kinderen, een hevige verliefdheid of juist een groot verdriet.'

Huiskamergevoel

De zangeres wil dat 'huiskamergevoel' letterlijk naar de huiskamers brengen van fans die de voorstelling niet hebben kunnen zien. Eerder werden concerten wel rechtstreeks in bioscoopzalen uitgezonden of achteraf middels een registratie, maar direct vanuit het theater naar de huiskamer in hoogwaardige tv-kwaliteit is volgens Oosterhuis een noviteit.

Leven van de Liefde is zaterdagavond live mee te kijken via de website van het AD.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Theatershow Trijntje vanavond live te volgen in de huiskamer

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders