The Voice-winnaar Dani van Velthoven dolbij: 'Eindelijk af van Voice-contract'

Door Redactie
The Voice-winnaar Dani van Velthoven dolbij: 'Eindelijk af van Voice-contract'

Dani van Velthoven (23) waant zich in een droomwereld als hij samen met zijn coach AnoukThe voice of Holland wint. Deze mooie droom spat na het ondertekenen van een wurgcontract hard uiteen. Dani, ook wel bekent als Dany, haalt op Instagram nu fel uit naar de talentenjacht. 

Bij het winnen van The Voice tekent de desbetreffende kandidaat meteen een contract. Volgens Dani mocht hij hierdoor maar twee nummers per jaar uitbrengen. Veelte weinig, aldus de zanger. Hij maakte het zijn missie om het contract te laten ontbinden en dat is nu eindelijk gelukt. Dani is dolblij en deelt zijn vreugde, maar vooral ook zijn woede op Instagram. 'Ik kan niet uitleggen hoe moeilijk het is om je carrière te starten zonder dat iemand je wil helpen, je ondersteunt of je gewoon ziet', schrijft de zanger in zijn Instagram Stories. 'Nu kan ik eindelijk releasen wat ik wil.'

De tekst gaat verder onder de foto. 

The Voice-winnaar Dani van Velthoven dolbij: 'Eindelijk af van Voice-contract'

Rouwperiode 

Dani vindt het onmenselijk dat heeft moeten blijven vechten om onder het contract uit te komen terwijl hij door een zware rouwperiode gaat. Vlak nadat de zanger de winst van het elfde seizoen van The Voice of Holland binnenhaalde, stapte zijn grote liefde Azad uit het leven. 'Maar hé! Ze stuurden me tenminste bloemen toen mijn vriend stierf', schrijft van Velthoven cynisch. 

Geen twaalfde seizoen 

Dani is voor alsnog de laatste kandidaat die The Voice of Holland gewonnen heeft. Het twaalfde seizoen van het programma werd abrupt stilgelegd, nadat de misstanden en het seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen naar buitenkwamen. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.