The Voice of Holland-kandidaat Toon Mentink overleden op 24-jarige leeftijd

Door Redactie
The Voice of Holland-kandidaat Toon Mentink overleden op 24-jarige leeftijd

Treurig nieuws: Toon Mentink is overleden op 24-jarige leeftijd. De zanger deed mee aan The Voice of Holland en The Next Boy/Girl Band.

Luca Gilliot, met wie hij samen in een band zat, deelt een emotioneel eerbetoon op Instagram. 'Het breekt mijn hart om dit te posten?', schrijft hij op Instagram. 'Ik voel me vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw verhaal.'

Mooi avontuur

Luca laat weten dat hij een mooi avontuur samen met Toon heeft mogen beleven. 'Van onze auditie dag met de TNBGB tot het winnen van de show, het optreden in Jakarta en de talloze draaidagen met de band. Je was mijn maatje.' Voor hem was de zanger de eerste persoon die hij kon lastigvallen met vragen over muziek. 'Iemand met wie ik altijd kon lachen en tegelijkertijd zoveel van kon leren. Je was een muzikaal talent en een pracht persoon. Had ik maar geweten hoe jij je nu voelde... Rust in vrede maatje. ❤️'

Geschrokken

Ook Tim Douwsma is ongelofelijk geschrokken van dit nieuws. 'Ik heb je mogen leren kennen als een fantastische gozer met zoveel talent , tijdens The Next boy/ Girl band. Ik wil de familie en al zijn vrienden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd??❤️.' Hij roept iedereen op om extra goed op elkaar te letten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.