• Glennis Grace

The Harbour Club zet streep door concert Glennis Grace

Door Redactie
The Harbour Club zet streep door concert Glennis Grace

Het optreden dat Glennis Grace op 26 maart zou geven in The Harbour Club gaat niet door. Het Amsterdamse restaurant zet een streep door het optreden en komt daarmee terug op een eerdere verklaring, waarin het stelde eerst de ontwikkelingen rond de vorig weekend voor een geweldsincident opgepakte zangeres te willen afwachten.

The Harbour Club zegt in een verklaring dat het zich 'te allen tijde van alle vormen van geweld en ongewenst gedrag' distantieert en het concert daarom schrapt.

The Harbour Club niet meer in zee met Glennis

'In navolging van onze eerdere berichtgeving en gezien de verdere ontwikkelingen hebben wij besloten de programmering van Glennis Grace definitief te schrappen uit de agenda van The Harbour Club In Concert', stelt het restaurant in een verklaring.

De tekst gaat verder onder de foto.

The Harbour Club zet streep door concert Glennis Grace

Het optreden van Grace betrof een vooralsnog eenmalig concert in een reeks waarin verschillende Nederlandse artiesten ieder een avond voor hun rekening nemen.

Supermarktrel 

Grace werd vorige week zaterdag samen met haar 15-jarige zoon en een derde persoon aangehouden na een vechtpartij in een supermarkt in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachten rade. Het drietal werd dinsdagavond weer vrijgelaten.

Onderzoek

Glennis ziet het onderzoek naar het geweldsincident waarbij ze betrokken zou zijn geweest 'met vertrouwen' tegemoet, zo liet ze dinsdagavond al weten. 'Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd', verklaarde de zangeres in een eerste reactie.

Geen verdere reactie

Voorlopig houdt Grace het bij deze reactie. 'Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.'

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.