Tess Milne op loodzwaar trainingskamp in Rusland

Door Redactie
Tess Milne op loodzwaar trainingskamp in Rusland

Vakantie zit er voor Tess Milne nog even niet in. De presentatrice is momenteel in Rusland waar ze een trainingskamp volgt voor vrijwilligers waar Greenpeace mee samenwerkt. Als we haar Instagram Stories moeten geloven, is dat soms behoorlijk afzien.

Zo beleefde Tess een aantal spannende momenten op een speedboot die de vrijwilligers, die leren hoe je bosbranden kunt voorkomen en blussen, naar een eiland bracht. "Hier waren we onderweg. Eerlijk dacht dat we gingen zinken", schrijft Tess bij het clipje, waarin te zien is hoe golven tegen het bootje aan slaan. Achteraf kan ze er wel om lachen. "Poseidon having a party", grapt ze.

Hoogtepunten

De 31-jarige Tess heeft verder "allemaal te gekke dingen meegemaakt". Een van die hoogtepunten deelt ze met haar volgers. "Ik mocht ook een poging doen", zegt Tess met een brandweerslang in haar handen. "Als een kind zo blij."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Tess Milne op loodzwaar trainingskamp in Rusland

Beeld: Peter Smulders | (ANP)