• Showbizz

Temptation-koppel Pommeline en Fabrizio waarschijnlijk uit elkaar

Door Redactie
Temptation-koppel Pommeline en Fabrizio waarschijnlijk uit elkaar

Temptation-koppel Pommeline en Fabrizio schijnen uit elkaar te zijn. Het is nog niet bevestigd, maar het Vlaamse weekblad 'Dag Allemaal' weet het zeker. De reden van de breuk? Fabrizio was er klaar mee en wilde niet meer met haar verder.

Jaloezie

Al sinds de bekendmaking van hun deelname aan Temptation Island VIPS – dat vanaf eind juni te zien is – klinken er geruchten over een breuk tussen de twee. Fabrizio & Pommeline zijn al lange tijd niet meer samen in het openbaar gezien of verschenen in elkaars Instagram-stories. Ook werd Fabrizio onlangs met een VIPS-verleidster gespot tijdens een warme stranddag en ging Pommeline afgelopen weekend in haar eentje de hort op. In verschillende Instagram-stories was te zien hoe ze met andere ex-deelnemers van Temptation de bloemetjes buiten zetten op het 7th Sunday festival. Nog een teken aan de wand: Pommeline’s jaloezie bleek eerder al een probleem binnen de relatie

Temptation Island

Toch – zo meldt 'Dag Allemaal' – zou Temptation Island niet direct met de breuk te maken hebben. Zelf houden Pommeline en Fabrizio hun lippen stijf op elkaar. "Ik kan daar niets over kwijt. Dat zou me in een lastig parket brengen," laat Fabrizio aan het weekblad weten. Daarmee doelt Fabrizio op het contract dat hij – net als Pommeline – waarschijnlijk getekend heeft met de makers van het programma. Als zij hun relatiestatus voor het einde van Temptation Island VIPS bekend maken, dan moeten ze immers een boete betalen.

Tegenstrijdig

Er zijn echter ook een aantal tegenstrijdige signalen. Zo werkt Pommeline nog altijd in Fabrizio's tattoozaak in Beringen en is via Instagram te zien dat ze sporten in dezelfde sportschool. Of het echt over is, kan dus nog niet met zekerheid worden gezegd. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Temptation-koppel Pommeline en Fabrizio waarschijnlijk uit elkaar

Bron: VIVA | Beeld: Peter Smulders