• Liefde

Te zoet: dochtertje Bibi Breijman vecht tegen de slaap

Door Redactie
Te zoet: dochtertje Bibi Breijman vecht tegen de slaap

Ontzettend moe zijn, maar ab-so-luut niet in slaap willen vallen. Dat is wat het dochtertje van Bibi Breijman en Waylon gisteren meemaakte. Teddy wilde het liefst nog even wakker blijven, maar moest uiteindelijk toch de strijd opgeven.

En daarvan deelt Bibi een te schattig filmpje. De zangeres schrijft dan ook: 'Ze kon niet meer tegen haar slaap vechten.' Bibi streelt de rozige wangetjes van haar kleine meid, bij wie de oogjes na een tijdje toch toe gaan.

Schattig

Ook haar volgers smelten weg bij het zien van de video. Chantal Janzen reageert: 'Ooooh Tedje?.' Een ander merkt op: 'Awh wat doe je dat lief, ze is in totale ontspanning ?❤️.' Het tafereel is voor velen ook herkenbaar. 'Lieve moeder ben je ! Zo kreeg ik mijn dochter ook in slaap ❤️.'

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.