Tanja Jess deelt groot verlies: 'Wat ga ik jou missen'

Door Naomi Pater
Tanja Jess deelt groot verlies: 'Wat ga ik jou missen'

Het is een intens verdrietige periode voor Tanja Jess. De 55-jarige actrice deelt op Instagram dat haar vader begin deze maand is overleden. 

Jochen Jess, zoals Tanja's vader heet, is op 2 oktober overleden in Eindhoven. Hij werd 87 jaar oud. Op Instagram staat de actrice stil bij het grote verlies. 'Jouw hand in de mijne. Lieve papa, wat ga ik jou missen', schrijft Tanja bij een reeks foto's van haar vader.

De tekst gaat verder onder de foto.

Steun

In de reacties op de post leven volgers en vrienden erg mee met de actrice. Zo schrijft Wendy van Dijk: 'Lieverd. Papa’s mogen niet weg. Voor altijd in je hart! ❤️wens jullie veel kracht toe de komende tijd'. Ook Sylvie Meis reageert: 'Gecondoleerd lieverd ❤️'. Nog een volger schrijft: 'Ooooo lieve Tanja, wat intens verdrietig…. Ik wens jullie heel veel sterkte samen. Dikke knuffel voor jullie ❤️?'

Kippenvel moment op tv

Eerder dit jaar zorgde haar man Charly Luske voor een kippenvel moment op tv. Zijn oudste kind Billy (nu Alice) liet recent weten voortaan door het leven te gaan als vrouw en daarom droeg Charly het nummer The Greatest Showman aan haar op. 

Dochter als rolmodel

In een interview met LINDA vertelt de 19-jarige Alice samen met haar moeder Tanja uitgebreid over haar transitie. Alice laat weten het eigenlijk 'fijner had gevonden' om geen bekende ouders te hebben. Met bekende ouders is het namelijk vrijwel onmogelijk om een transitie onder de radar te houden, stelt Alice. Volgens Tanja opent haar bekendheid ook deuren voor haar dochter. 'Je hebt nu veel volgers op Instagram. Dit gesprek doen we dan ook om de community te ondersteunen. Om transgender personen en hun ouders een gezicht te geven, om het te helpen normaliseren.' Toch deelt Alice deze mening niet. 'Maar dat had ik anders nooit gedaan. Er is namelijk niks speciaals aan mij. Ik ben een kind van twee bekende mensen, maar ik heb zelf nog nooit iets bereikt of bijzonders gedaan.' Het voelt volgens Alice dan ook 'oneerlijk' als andere haar als rolmodel zien. 

Bron: Shownieuws, LINDA, Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.