Tamelijk bizar weekend voor Daphne Deckers: 'Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis'

Tamelijk bizar weekend voor Daphne Deckers: 'Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis'

Daphne Deckers is vrijdagnacht met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Bij de schrijfster werd een acute blindedarmontsteking vastgesteld. Ze moest daarom direct onder het mes.

Daphne Deckers ziekenhuis

'Hoe is jullie weekend? Dat van mij was... tamelijk bizar', schrijft Daphne op Instagram. 'Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis omdat ik ongelooflijk veel pijn in mijn buik had gekregen. Zaterdagochtend werd vastgesteld dat ik een acute blindedarmontsteking had en meteen geopereerd moest worden.'

'Beterschap!'

Gelukkig wordt de schrijfster door bekend Nederland bijgestaan. 'Nooo! Beterschap', reageert Manon Meijers op het bericht en ook William Rutten wenst haar veel beterschap. Heleen van Rooyen en Winonah de Jong laten ook hun medeleven zien op Instagram.

Heel dankbaar

Sinds zondag is Daphne weer thuis. 'Ik ben héél blij en dankbaar voor de goede zorg die ik heb gekregen, maar ook een beetje beduusd hoe je uit het niks zó ziek kunt worden dat je meteen op de operatietafel komt te liggen. Ik moet nog even bijtrekken!'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.