Tamara Brinkman belooft hereniging tussen Saskia en Julian in GTST

Tamara Brinkman en Cas Jansen

GTST kijkers missen acteur Cas Jansen (45) die de rol van Julian Verduyn vertolkt in de soapserie. Komt hij nog terug? Tamara Brinkman (44), die in de huid van Saskia Verduyn kruipt, laat details los over de comeback van Cas. 

In gesprek met TVgids.nl vertelt Tamara dat het 'spannend wordt hoe de hereniging met Julian gaat zijn'. 'Ze verlangen naar elkaar, maar er is in zes maanden veel veranderd. De grote vraag voor beiden wordt: wie heb ik nou eigenlijk voor me?'

'We missen hem'

Niet alleen de kijkers van GTST zijn de enige die Cas, wiens personage een straf uitzit voor betrokkenheid bij de illegale handel in gestolen diamanten, graag terugzien. Ook de acteurs zien hem graag weer verschijnen. 'We missen hem allemaal.' Tamara vindt het 'enorm zuur' dat Cas voor de start van zijn verhaallijn over de gevangenisstraf een fietsongeluk krijgt. Hierdoor moest hij maanden revalideren en is hij tijdelijk vervangen. 

Temperamentvol

Tamara verklapt ook dat we het komende jaar een 'temperamentvolle' Saskia te zien krijgen. 'Zeker omdat ze ineens een halfbroer blijkt te hebben', vertelt de actrice over de verhaallijn van Jonathan (Thijs Boermans), de opgedoken zoon van Henk (Johnny Kraaijkamp jr.). 

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.