Talkshow Khalid & Sophie keert op 21 maart terug

Door Redactie
Talkshow Khalid & Sophie keert op 21 maart terug

Sophie Hilbrand en Khalid Kasem keren terug met hun talkshow Khalid & Sophie. Vanaf maandag 21 maart is het programma dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1.

In de talkshow worden vanuit een nieuwe studio onderwerpen uit politiek, sport, cultuur, muziek en entertainment besproken. Het programma neemt de plek in van talkshow M, die zoals gebruikelijk een seizoensstop houdt.

Nieuw seizoen

'Het nieuwe seizoen Khalid & Sophie kan voor mij niet snel genoeg beginnen. De dagelijkse realiteit vraagt veel van onze aandacht, tegelijkertijd zijn we naarstig op zoek naar hoopgevende en inspirerende verhalen', zegt Kasem over de start van het nieuwe seizoen.

Actualiteit

Hilbrand vult aan dat ze enorm veel zin heeft in het nieuwe programma. 'De actualiteit van vandaag is natuurlijk allesbehalve vrolijk. Daar zullen we veel aandacht aan besteden. Maar waar het past zullen we ook zeker de vrolijkheid niet schuwen omdat we, geprogrammeerd na EenVandaag en voor Het Journaal, denken dat we onze kijkers daar ook een plezier mee doen.'

Bron: ANP | Beeld: BNNVARA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.