Taeke Taekema en Airen Mylène verwelkomen tweede zoon

Door Redactie
Taeke Taekema en Airen Mylène verwelkomen tweede zoon

Airen Mylène en Taeke Taekema zijn voor de tweede keer ouders geworden. Het jongetje heeft de naam Foss Fedde Glen Taekema gekregen.

De zoon van de 35-jarige presentatrice en de 39-jarige oud-hockeyer werd op 9 januari geboren. 'Wat een rijkdom! Hij is er! Foss Fedde Glen Taekema', schrijft de Shownieuws-presentatrice bij een foto van hun zoon. 'We maken het goed. Het is leuk. Het is chaos. Het is drukte. Het is liefde. Het is alles.'

Felicitaties

Intussen worden de kersverse ouders overspoeld met felicitaties. 'Veel geluk met al je mannen,' reageert Renate Gerschtanowitz. 'Ooohhhh wat cute!! Van harte gefeliciteerd!', laat Viktor Brand weten. Ook Anouk Smulders en Pauline Wingelaar laten hun felicitaties achter.

Wie is de Mol?

Mylène en Taekema ontmoetten elkaar in 2016 tijdens de opnames van Wie is de Mol?. In maart 2018 werd hun zoon Bodhi geboren.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Nu.nl

Taeke Taekema en Airen Mylène verwelkomen tweede zoon

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.