Tabitha verbluft volgers met nieuwe look: 'Wauw!'

Door Redactie
Tabitha verbluft volgers met nieuwe look: 'Wauw!'

Nu het bijna herfst is, besloot Tabitha (29) om de zomer toch nog even bij zich te houden. De zangeres gaat voor een prachtige nieuwe look met daarbij wat roze plukken in haar haar.

Tabitha deelt het resultaat van haar metamorfose en plaatst slechts een hoop roze bloemetjes als caption.

Tekst gaat verder onder de post.

Complimenten

Volgers weten wél onder woorden te brengen wat ze zien en overladen de zangeres met complimenten. 'Wauw????', reageren onder meer zangeres Romy Monteiro en influencer Jamie Li. De zwangere Demi de Boer laat achter: 'Yesss this is ittttt??.' Verder is nog terug te vinden in de reacties: 'Hou op knahaaaap❤️', 'LOVE this ?' en 'LOOOOOOVE ALL DIT ??????.'

Taboes

Tabitha is al sinds haar 14e een bekende in de muziekindustrie. Ze vind het dan ook 'heel kwalijk' dat er nog zoveel taboes bestaan over bepaalde thema's. 'De worstelingen waar we allemaal mee moeten dealen, zorgen juist voor schaamte en eenzaamheid', aldus de zangeres eerder in gesprek met ELLE.

Doen alsof

Ze deelt zelf veel eerlijke verhalen via haar social media, omdat Tabitha zelf ook behoefte heeft aan realistische verhalen van andere mensen. 'Ik heb liever dat we jankend met elkaar op een veldje zitten, dan dat we allemaal aan het doen zijn alsof we een perfect leven leiden', liet Tabitha destijds weten.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.