• Liefde

Tabitha showt realiteit na zwangerschap met eerlijke foto's: 'Bedankt dat je nooit hebt opgegeven'

Door Redactie
Tabitha showt realiteit na zwangerschap met eerlijke foto's: 'Bedankt dat je nooit hebt opgegeven'

Al bijna een maand is Tabitha (28) de trotse moeder van dochtertje Imaya. De zangeres staat op Instagram stil bij alles wat haar lijf voor haar en haar eerste kindje heeft gedaan. Om die reden post ze een stel eerlijke kiekjes van haar lichaam.

Tabitha deelt eerlijke postpartum foto’s

Ze post de foto’s met de hashtag #postpartumbody. Hierbij schrijft ze een inspirerende ode aan haar lichaam: 'Bedankt dat je nooit hebt opgegeven. Bedankt dat je ons gedragen hebt. Bedankt dat je zo prachtig transformeert. Bedankt dat je warm en liefdevol bent. Bedankt voor het mooiste cadeau wat ik me ooit heb mogen wensen. Bedankt voor alle mooie strepen die ik verdiend heb. Bedankt dat je zo sterk en krachtig bent. Bedankt lief wonderbaarlijk mooi lichaam voor al je schoonheid. Een lichaam waarin ik me ALTIJD thuis mag voelen.'

De tekst gaat verder onder de post.

Reacties van volgers

Tabitha’s volgers reageren vol lof onder de foto’s. 'Prachtig ben je!' en 'Wat mooi hoe je dat schrijft!', klinkt het. Daarnaast wordt de zangeres bedankt voor haar echtheid. Ook bekende moeders als Roxeanne Hazes en DJ Wef (moeder van Ronnie Flex’s dochtertje Nori) reageren enthousiast.

Happy family

Eind oktober 2020 onthulde de zangeres haar zwangerschap met een prachtige zwart-witfoto van haar en haar vriend Mauron Vlaar (dít is de grote liefde van Tabitha). Op 20 maart 2021 kwam het meisje ter wereld, zo maakte de zangeres bekend op Instagram. Ze luistert voluit naar de naam Imaya Tabitha Vlaar. Als kers op de taart ging de geliefde van de zangeres – met wie ze ruim drie jaar samen is – op zijn knieën, zo maakte Tabitha eind februari bekend. Van het romantische aanzoek deelde ze een paar prachtige foto’s op Instagram.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.