Sylvie Meis vindt het tijd om eerlijk te zijn: 'Ik gebruik toch wel fillers'

Door Redactie
Sylvie Meis vindt het tijd om eerlijk te zijn: 'Ik gebruik toch wel fillers'

Sylvie Meis riep jarenlang dat haar schoonheid helemaal puur natuur is. Maar dinsdagavond geeft La Meis toe dat ze toch wel gebruik maakt van enkele cosmetische ingrepen. De presentatrice onthult dat ze gelfillers gebruikt in haar gezicht.

De presentatrice vindt het tijd om eerlijk te zijn, omdat ze ambassadeur geworden is voor een merk met injecteerbare fillers. 'Het is tijd om openlijk te spreken over injecteerbare gelfillers', schrijft Sylvie in een gesponsorde post op Instagram. Zij gebruikt de fillers van het bedrijf ook, zegt ze. 'Je kunt lijntjes en rimpels wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer.' De fillers zijn voor de presentatrice onderdeel van haar beautyroutine.

Cosmetische ingrepen

Eerder schreef het Duitse entertainmentblad Bild dat La Meis wél cosmetische ingrepen had laten doen. Ze zou volgens de krant een 'onnatuurlijke en hoekige' gezichtsuitdrukking hebben gekregen. 'I don't give a fuck', reageerde Sylvie op dat nieuws.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.